во

Кралицата

„Море боље што си отиде тој муфљузот од семејстовто! Ми донесе крв циганска после стоици години одржување расно чисто кралско семејство, некогаш по цена и на земање братучетки, како Варошани. Тој мал морковест слабак никогаш не бил мој внук! Ќе му остане се на Вилијам, златно дете! И тоа женичето негово, убаво, бело, кротко. Ах!

А ти Меган, курво црна, пази се! Само тоа ќе ти кажам. Имавме порано исто една добротворка, првоборка, се правеше многу паметна. Види како заврши, како и го сместив. Пази се да не ти откажат кочници у сред возење! GRRRRRRRRR!“ – Кралица Елизабета „Одбивам да умрам пред да наполнам 500 години“ II, aлијас Елизабет Александра Мери, кралица на Обединетото Кралство, мала гадура, жена што појадува абортирани фетуси за десерт.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Каљо Масниот

МАСАКР

Грав