во

Зоран Заев баниран на Дуолинго!!!

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Кога ги гледаш настаните од претходната недела

18

Игор Ангеловски – Меме