во

Еден прекрасен никаков ден

Никаков од Ник Слотер шо забравил да си пуште пералката да си испере небото. Ти мижеш ли пред да си испереш облаците?

 А тва твое небо има ли чорапи? Ного тешко срце да најдеш со исчистени пети… Соништата се заебана работа, најчесто идат со камења во кондомот. Коприната е добра за чај. Циганите си ги бараат инструментите, дедо Боже им ги конфискува. Можеме ли бесплатно да играме на ништото. Здраво свету!

Извештај

Што мислиш?

Напишано од Митко Гогов

Најдобриот женски музички бенд после Трите Грации, XXL и СЈО

Планинарење