во

Напуштање

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Сепак, Чешка дел од СП!

Ако Филип Талески беше држава