Мојот маж – Драмски Театар Скопје

Автор: Румена Бужаровска

Режија: Нела Витошевиќ

Драматизација: Викторија Рангелова и Нела Витошевиќ

Сценографија: Константин Трпеноски

Костимографија: Роза Трајчевска – Ристоска

Улоги:

ИГОР АНГЕЛОВ

САЊА АРСОВСКА

САРА КЛИМОСКА

ИСМЕТ ШАБАНОВИЌ

НАТАЛИЈА ТЕОДОСИЕВА

ФИЛИП ТРАЈКОВИЌ

ЕМИЛИЈА МИЦЕВСКА

ТРАЈАНКА ИЛИЕВА – ВЕЉИЌ

Инспициент: Жарко Намичев

Суфлер: Жаклина Цветковска

Премиера: 15.2.2020

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Кооперација

Соблечени: Женскиот акт како контекст 05.03.20

БЛЕХ BLOODY БЛЕХ