СДСМ: Време е да заврши режимот на СДСМ!

Најголемата опозиција во државата – СДСМ излезе на масовен протест против владата на СДСМ.

Од СДСМ велат дека СДСМ дошле на власт на противуставен начин и дека нивното владеење е полно со незаконски одлуки кои се кршат со уставот и здравиот разум.

“Не почитуваат резултати од референдум, а спроведуваат двојзичност на места каде што има 25% албанци? Па како тоа едниот резултат од референдумот е успешен, а другиот не?” – вели господинот СДСМ.СДСМ вели дека нема да запре со протестирање против СДСМ се додека СДСМ не падне на власт, а на нивно место не дојде партијата СДСМ.

“Па ајде ви се молам. Кога Хилтер изгуби претседателски избори си го остави победникот на власт. Овие ни референдум ни парламентарни избори не почитуваат” – продолжи господинот СДСМ кој потоа додаде дека на овие протести може да се придружи секој кој има проблеми од владеењето на СДСМ. Се што треба е да покаже членска книшка од СДСМ.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Јован Јованов врати се!!!

АШ