во

По вакцините: Вратен авансот и за трамвајот

Само еден ден по вакцините, Владата го врати и авансот кој беше уплатен за набавка на трамвај. По бурната реакција од јавноста, Владата излезе со сопштение во кое се вели дека набавката не е откажана. Од власта смируваат дека не станува збор за откажување од идејата за набавка на трамвај, туку дека авансот е повлечен поради усогласување на документацијата. Како што се вели во соопштението, трамвајот ќе биде пуштен во употреба во многу скоро време.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

ЧЕКАЈЌИ ГО ФРОНТОТ: Границите блокирани од странски инвеститори

Македонски верзија на хит шоуто Пријатели