во

БравоБраво

Виртуелна галерија со Star Wars & Yugoslavian brutal monuments

Еве ме пак со уште една виртуелна галерија на една комбинација која сама по себе се наметна, југословенските бруталистички споменици како сцени од култниот сериал Star Wars.  Неверојатна е нивната безвременска убавина која сеуште остава без здив. Уживајте и седете си дома!

Извештај

Еден коментар

Одговори

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Cardula

Да се запознаеме

Ем то е, ги имат снемано