во

Мемаџиски час

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Граѓаните солидарни: Донации и подршка за синовите на Х.Локвенец

Сите