во

Друштво на зависни писатели

The term Poetry - dictionary definition highlighted with yellow marker

ѝ станав редовен пациент на поезијата.се вљубив во неа. да не речам: се опседнав.сега намерно симулирам некаков немир,сѐ почесто ѝ закажувам средби,легнувам на каучот во нејзината соба и почнувам да си ги кажувам маките.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Мудросер Гојко

Гуш и Бац

Јустинијан Збори: Прв студентски подкаст за политика