во

Гане Тодоровски – Ноќ без интерпункција

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Кооперација

Каранteen – албум од тинејџерските години на Горан Каран

Кликни ако си идиот или знаеш некој што е идиот