во

Краток е патот од спомен до (себе)споменик.

краток е патот од спомен до (себе)споменик.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Перо Георгиев

Духовден: Мртвите бараат излез до 21ч за да ги посетат роднините

Un Chien Andalou