во

Раска. Греда.

пробувам да разберам секого.

сечија тага. сечиј лошотилак,

инает, гнев. не ми успева секогаш,

ама не паѓам во малодушност.

гледам уште простор за промена

 кај себе.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Мудросер Гојко

Вистината што медиумите нема да ја покажат

Најголемите катастрофи што ќе се случат до крај на годината