во

Ернесто Че Гевара

Симбол на една револуционерана генерација – роден на денешен ден 1928 година

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Cardula

Безбедна дистанца

Превртена пролет