во

Писатели, филмски режисер, рок легенда и еден мачор

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Диано Здравковиќ

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Што работиш?

3

Поезијата на Џими Хендрикс