во

#СмрттаНаХуморот – Пекари

Недела.

Фатив муабет на двајца пекари, не се виделе одамна…

„НЕ НЕ, кажувај, како СИМИТИ?”

#СмрттаНаХуморот

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од СмрттаНаХуморот

Предизборни ветувања

Со картичката КУПУВАМ ДОМАШНО ќе може да се плати мито и поткуп