во

#СмрттаНаХуморот – Абориџин

Дали кога Абориџин осиромашува, се доведува себе си до…

… просјачки бумеранг?

#СмрттаНаХуморот

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од СмрттаНаХуморот

Во секоја труба свират барем уште две труби

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Најдобар пријател