во

Во секоја труба свират барем уште две труби

Во секоја труба свират барем уште две труби

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Перо Георгиев

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Гатачка

#СмрттаНаХуморот – Абориџин