во

Ќе те направи лом, со себе носи кондом

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Пост Вистина

Cебеинтолеранцијата