во

Очите

дедо ми ги вртеше очите те на една те на друга страна. слабоста на едните и насилството на другите можат во иста мера да бидат опасни. рече. за да прдне немаше веќе сила.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Перо Георгиев

ДУИ бара албански да се учи во петто: Елвис Бајрам од IVб против

Посветено на мојот "брат по оружје", граф. диз., Марјан