во

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Во форма

Нов ден и време за нова средба со сосема неочекуваните…
„Сосема неочекувано“ е приказна раскажана во сликички. Секоја сликичка претставува момент од животот на една дружина животни. Додека се дружат, животните во оваа приказна понекогаш се однесуваат или размислуваат на начин помалку очекуван или сосема неочекуван – нивните реакции можат да насмеат или да натераат на размислување или, едноставно, за момент да пренесат во еден поинаков свет.  
Тука животните зборуваат англиски, не зашто се прават важни, туку затоа што сакаат да научат уште еден јазик покрај својот мајчин.
„Сосема неочекувано“ редовно се објавува на Фејсбук страницата As Long As We Try https://www.facebook.com/aslongaswetry

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Владо Јаневски

Како да бидете подобри родители?

ДУИ бара албански да се учи во петто: Елвис Бајрам од IVб против