во

БесноБесно ТажноТажно СмешноСмешно Ме густаМе густа

НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА: Александар Македонски починал од Ковид-19!

Откриени се нови записи што подетално ги опишуваат симптомите на Александар пред смртта и според првичните показатели, тие целосно се поклопуваат со симптомите што ги дава Google кога ќе впишеш: KOVID-19 SIMPTOMI.

Од оваа причина, голем број експерти од областа на епидемиологијата, што со часови и часови се едицурале преку видеа и документарци на YouTube, заклучија дека нашиот император се заразил со вирусот некаде на пат за Индија и од тоа починал.

Според нив, ова е доказ дека Ковид-19 не е нов, туку е антички вирус, кој се појавува секогаш кога Македонија ќе стане велесила, а поклопувањето на нашиот влез во НАТО со почетокот на пандемијата, само ја потврдува таа теорија.

Извештај

Што мислиш?

Напишано од Иљче

#СмрттаНаХуморот – 5Г

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Што ве плаши најмногу?