во

#СмрттаНаХуморот – Алфа Ромео

Како горд поранешен сопственик на La Meccanica delle Emozioni, ќе кажам:

Сан Ремонт – Renaultмиран фестивал на автомеханичари за Алфа Ромео.

#СмрттаНаХуморот

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од СмрттаНаХуморот

Мадрфакингдонија

Али Ахмети: Александар носел бело кече кога ја освојувал Персија