во

Најбољи филм шо сум го глеал

Ја…. најбољи филм шо сум го глеал до сеа….е оној со….вирус..на тој шо му го скршија респираторниот систем….. Венко му рече на они Немој да одиш со тие се апаши….а он ночта отиде пошто имаше закажано со една женска у Чаир..и она му викаше немој да не фатиш Корона, будала вирус е, гони го у пичку матер…..а он беше со главом низ ѕид шо се вика….отиде….и му го скршија респираторниот систем…..и Венко многу се налути од шо му беше жал….и отиде утре кај старецот Караџовски шо му беше учител на тој шо му го скршија респираторниот систем…и он..вежбаше вежбаше… и од кога се навежба он отиде кај тие у чаир шо му го скршија респираторниот систем таа вечер….и ги сачека еден по еден таму кај џамијата…и му вика…зашто вие му го скршивте респираторниот систем…..а Лиде Лиде го глеаше и него пред тоа и му викаше Немој оти и тебе како на него ќе му го скршат респираторниот ситем….а овој му викаше…чим на него му го скршија респираторниот ситем….ја на сите нив ќе им го скршам респираторниот систем…..и он…коа отиде ночта…му се врати сликата тоа како на другите им го скшрија респираторниот систем…. и дека овој се наљути…и пошо старецот шо му беше учител го научи и го навежба…овој на сите им го скрши респираторниот систем….и….а…..исто како на другите шо му го скршија кичмата….

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Борба за опстанок

6

COVID-19 files (revisited)