во

Огледало

еден ден на сите оние

на кои трпеливо

со триаголен поглед

им зборувам

тивко и спокојно

ќе им кажам

сѐ што во нив гледам

а тие ќе ме прогласат за луд

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Мудросер Гојко

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Убедлив

#СмрттаНаХуморот – Месар