во

Политиката – тоа сме сите ние

Едните сакаат да го сфатат тоа во што веруваат, другите да веруваат во тоа што го сфатиле.Човекот останува сепак единствената сламка за која можеме да (И) се фатиме.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Перо Георгиев

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Изгубив мозочни клетки

Фашисти