во

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Животот е краток

Нов ден и време за нова средба со сосема неочекуваните…

Секој ден претставен е момент од животот на една дружина животни. Додека се дружат, животните понекогаш се однесуваат или размислуваат на начин помалку очекуван или сосема неочекуван – нивните реакции можат да насмеат или да натераат на размислување или, едноставно, за момент да пренесат во еден поинаков свет. Тука животните зборуваат англиски, не зашто се прават важни, туку затоа што сакаат да научат уште еден јазик покрај својот мајчин.
Стрипот „Сосема неочекувано“ редовно се објавува на Фејсбук страницата As Long As We Try https://www.facebook.com/aslongaswetry

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Владо Јаневски

Управен пресече: Тужбите на Левица отфрлени поради погрешен фонт

Хакиран сајтот на Интегра: Украден планот за населување на Марс