во

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Како ја изгуби возачката?

Повеќе од стрипот „Сосема неочекувано“ на Фејсбук страницата As Long As We Try https://www.facebook.com/aslongaswetry

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Владо Јаневски

Екстра понуда: Со купување на два пратеника – третиот гратис!

Одговор за Дуа Липа: Лозано и Некст Тајм печеа пиперки за ајвар