во

СмешноСмешно ВљубеноВљубено

Маицата што З.З. ја носеше на одмор отстранета со хируршки зафат

Меѓународен лекарски конзилиум, составен од 20 светски признати хирурзи, денес пристигна во село Брајчино, каде поранешниот премиер и иден мандатар, Зоран Заев, е на одмор со својата сопруга и неколку блиски пријатели.

Причината за оваа посета е BMW маицата, што г-нот Заев не ја соблече за време на целиот одмор, а за која беа потребни повеќе од 10 часа операција за да се одлепи од неговата кожа и целосно да се отстрани од телото.

Како што дознаваме, зафатот поминал во најдобар ред, без компликации и проблеми, а поранешниот премиер и покрај силната анестезија, се наоѓа во стабилна состојба и веќе почнал да комуницира со соработниците на српскоме језику.

Извештај

Што мислиш?

Напишано од Иљче

Во спомен на жртвите од земјотресот Скопје ’63

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Каква уметност сакаш?