во

Сосема неочекувано со Владо Јаневски – Каква уметност сакаш?

Повеќе од стрипот „Сосема неочекувано“ на Фејсбук страницата As Long As We Try https://www.facebook.com/aslongaswetry

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Владо Јаневски

Маицата што З.З. ја носеше на одмор отстранета со хируршки зафат

26.07.1963 многу очи затворени, многу погледи вкочанети.