во

На одмор во Париз – Сосема неочекувано со Владо Јаневски

Повеќе од „Сосема неочекувано“ на Фејсбук страницата As Long As We Try https://www.facebook.com/aslongaswetry

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Владо Јаневски

ВО СВОЕТО ПЕЖО 206: Мира Дизел се приклучи на Илинденскиот марш

Е Скопје мое, тешки опинци те газат – Пост вистина