во

Лезбос

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Е Скопје мое, тешки опинци те газат – Пост вистина

Аргументи против образование на далеченина (Distance learning)