во

Мојот прадедо – Сосема неочекувано со Владо Јаневски

Повеќе од „Сосема неочекувано“ на Фејсбук страницата As Long As We Try https://www.facebook.com/aslongaswetry

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Владо Јаневски

Пулп Фицтион

Калиопи и Зафирчев