во

Начуниците потврдија! Заев е новиот Гоце Делчев!

После долгогодишно истражување на темата “Дали Зоран Заев е новиот Гоце Делчев?” научниците од Школата за Учење, Предавање, Анализирање и Критикување (скратено: ШУПАК) дојдоа до одговорот што ја голицкаше нашаземјастата јавност.

Имено, после напревени стотици анализи и симулации на иднината, научниците дојдоа до едно единствено предвидување за иднината, а тоа е дека Зоран Заев ќе биде новиот Гоце Делчев! Како што тврдат вработените во ШУПАК, за 150 години од сега, Зоран Заев, исто како и Гоце Делчев ќе биде предмет на дискусија и расправија со Република Бугарија.

Темата на расправијата ќе биде истата како и таа за Гоце Делчев – потеклото. Научниците велат дека ние ќе им го нудиме Зоран Заев на Бугарите тврдејќи дека е тој чистокрвен Бугарин, а тие ќе го одбиваат велејќи дека тој е жител на нашата земја.Научниците од ШУПАК се уште немаат одговор на тоа дали за 150 години ќе има референдум кој ќе го открие потеклото на Зоран Заев.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Бугарски политичар: Дуа Липа е од Бугарија!

СОЛОМОНСКО РЕШЕНИЕ: На местото на Универзална ќе се гради казино