во

Немој бе Боле, бе…

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

песни ко песни

универзална не е сала, таа е културен топоним.