во

универзална не е сала, таа е културен топоним.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Перо Георгиев

Немој бе Боле, бе…

Изгледаш вознемирено – Сосема неочекувано со Владо Јаневски