во

Изгледаш вознемирено – Сосема неочекувано со Владо Јаневски

  • Повеќе од „Сосема неочекувано“ на Фејсбук страницата As Long As We Try https://www.facebook.com/aslongaswetryНов ден и време за нова средба со сосема неочекуваните…Секој ден претставен е момент од животот на една дружина животни. Додека се дружат, животните понекогаш се однесуваат или размислуваат на начин помалку очекуван или сосема неочекуван – нивните реакции можат да насмеат или да натераат на размислување или, едноставно, за момент да пренесат во еден поинаков свет. Тука животните зборуваат англиски, не зашто се прават важни, туку затоа што сакаат да научат уште еден јазик покрај својот мајчин.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Владо Јаневски

универзална не е сала, таа е културен топоним.

Неутрален член на СДСМ: Апасиев ќе биде новиот премиер