во

Па ја неам кола…

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Краткотрајното паметење на малоумните глави

некои објекти успеваат да создадат МЕСТО