во

некои објекти успеваат да создадат МЕСТО

кимо похјонен не го интересираше дали универзална има архитектонска вредност. 

дојде и ја тегнеше својата хармоника.

некои објекти успеваат да создадат МЕСТО. 

и тоа треба да се вгради во секој урбанистички план.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Перо Георгиев

Па ја неам кола…

БАРО: Симптом на дефинитивен заборав на грижа за општо добро