во

Дали мисли на мене?

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

СОВЕСНО: БМВто на газда кој не исплатил плата поцрвенело од срам

Порано не дигаа на востанија, сега не дигаат на клоци