во

Еј брат топ се погоди ова со ДУИ – Пост Вистина

„Еј брат топ се погоди ова со ДУИ пак, оп 600 нови џандари, баапп чичко ти државно платиче. Не сум будала што лепев плакати. Ќе има некој приемен ко шо чув, ама кур ме боли брат, 20 склека и 20 стомачни, пола згиб и 500 метри за 7 минути, ама кур ме боли од партија сум ја, чим УЧКине не праат, нема ни ја ехехе брат ме разбираш. Па здравје преку тетка ми може и за година две некое инспекторско место да се земе, па ДБК, ќе тастаме маалски дечиња ме разбираш, све за државата ехехехе, мора бато некое денарче да се вади. А и ќе се погоди брат сеа ќе ми ја скинат кривичнава на бившата што и ја изместив фацата оној пат, реално неќев ама пијан брат знаеш како е, ехехехех. Нема везе чичко ти да влезе само после ќе се јавувате да кинеме казни, па и од синдикат освеживач ќе ви дадам да не ве казнуваат, ехехехе, поз брачко!“ – Дејан Угурсус Милорадевиќ, тазе младо апликантче за џандар, маалски тастер, благонадежен пензионер на свои 42.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Каљо Масниот

Zaso ne spies lepotice?

Оставка – Не толку црно бело со Владо Јаневски