во

Оставка – Не толку црно бело со Владо Јаневски

Повеќе на Фејсбук страницата As Long As We Try https://www.facebook.com/aslongaswetry

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Владо Јаневски

Еј брат топ се погоди ова со ДУИ – Пост Вистина

Осврт кон претставата ,,Сестрите Прозорови"