во

Always has been

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Осврт кон претставата ,,Сестрите Прозорови"

в срце, па на глава.