во

Ајде да го баталиме минатото

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Не ја сечете гранката на која седите

Љубов – Не толку црно бело со Владо Јаневски