во

Љубов – Не толку црно бело со Владо Јаневски

Повеќе на Фејсбук: As Long As We Try https://www.facebook.com/aslongaswetry

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Владо Јаневски

19

Ајде да го баталиме минатото

СДСМ: Ќе вложиме во креирање на машина за враќање во минатото