во

ЗАЕДНИЧКИ АКАУНТ – #СмрттаНаХуморот

Фала фала!

АЈДЕ, ПА КОГА И КАЈ ВАС ЗАЕДНИЧКИ АКАУНТ???

Извештај

Што мислиш?

Напишано од СмрттаНаХуморот

Балканци слушаат радио во 2007 година

Нешто за пијачка – Не толку црно бело со Владо Јаневски