во

Нешто за пијачка – Не толку црно бело со Владо Јаневски

Повеќе на Фејсбук: As Long As We Try https://www.facebook.com/aslongaswetry

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од Владо Јаневски

ЗАЕДНИЧКИ АКАУНТ – #СмрттаНаХуморот

Не знам што не е во ред со девојкиве денес – Пост Вистина