во

Мама кажа дека не можам

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Рашковски му се извини на Груби дека со образот го удрил по рака

Преспанското езеро заминува на привремена работа во Шведска