во

Дик

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Напишано од ZStefkovski

Официјално: Заев и Иванов безбедни од Корона!

ВТОРА ШАНСА: Онлајн наставата се префрла на платформите на Матка