во

СмешноСмешно

Магарето демантира дека посетувало обука

Само неколку часа откако медиумите ја пренесоа информацијата дека за обука на хрватско магаре биле исплатени 83.000 евра европски пари на Средното Училиште „Ѓорче Петров“ во Кавадарци, магарето ги демантираше сите гласини дека посетувало некаква обука. 

„Точно е дека ми беше понудено обука за коњско однеусвање од едно училиште во Македонија, ама ги одбив. Од училиштето ми кажаа дека таму и порано учеле многу магариња, кои сега се успешни граѓани со своето коњско однесување, ама сепак, ја одбив понудата. Зошто? За инает. Ја користам оваа прилика, уште еднаш да ги демантирам информациите дека сум бил на било каква обука. А кој ги лапнал тие 83.000 евра, не знам, ама сигурно не е некое магаре.“ – изјави магарето Стјепан од Осиек, Хрватска.

Извештај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што мислиш?

Шизам за да не шизнам од фашизам

Моите цели во животот